ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНСКОГ ОДБОРА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ

НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА
28. децембар 2018.
ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ОБЕЛЕЖИЛА СТРАНАЧКУ СЛАВУ СРЕТЕЊЕ
16. фебруар 2019.

ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНСКОГ ОДБОРА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ

У суботу, 9.фебруара 2019. године одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствена Србија Бачка Топола. Како је старом руководству истекао мандат, а због личних разлога, досадашњи председник тог одбора и почасни члан Покрајинског одбора Јединствене Србије, Јован Терзић, поднео оставку, изабрано је ново руководство. За председника Општинског одбора Јединствена Србија Бачка Топола је једногласном одлуком изабран Слободан Билић, угледни привредник из општине Бачка Топола, док су за потпредседнике изабрани Немања Кондић и Петар Тадић.

Изборној скупштини припуствовалo je руководство странке, Војислав Вујић, народни посланик и потпредседник Јединствене Србије, Живота Старчевић, портпарол Јединствене Србије, досадашњи председник Општинског одбора Јединствена Србија Бачка Топола и почасни члан Покрајинског одбора Јован Терзић, док су из Покрајинског одбора странке, били присутни Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора, Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора и Јелена Крстић, чланица Покрајинског одбора и потпредседница Градског одбора Нови Сад, која је имала улогу председавајућег на Оснивачкој скупштини.

BT 6

 

Након што је једногласно изабран за председника Општинског одбора Јединствена Србија у Бачкој Тополи, Слободан Билић се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу, а потом говорио о плановима овог одбора у тој општини.

 

 

BT 1

BT 3На крају радног дела Изборне скупштине, изабрано је и руководство четири Месна одбора: МО Томиславци, МО Карађорђево, МО Горња Рогатица, МО Бачки Соколац.

 “Циљ Јединствене Србије је формирање јаких Општинских и Градских одбора, а формирање овог одбора је још један корак на том добром и правом путу. Ово је добар тренутак за деловање са новом снагом и довољно је времена пред нама да се на следећим изборима докажемо. Овај одбор, са оваквим руководством, има сјајан потенцијал.“ – рекао је председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић.

BT 4

На свечаном делу Изборне скупштине присутнима се обратио Јован Терзић који је говорио о историји Јединствене Србије у општини Бачка Топола, а потом и Мирослав Бошковић, Живота Старчевић и Војислав Вујић који су говорили о плановима рада Покрајинског одбора странке, ако и о раду странке на свим нивоима.

BT 2

 

300x74-side