Одржана Изборна скупштина новог Општинског одбора Јединствене Србије у Ковину

Јединствена Србија у Ковину има традицију и чланство које чврсто верује у политику Драгана Марковића Палме
18. новембар 2020.
Сретење Господње слава странке Јединствена Србија
17. фебруар 2021.

Одржана Изборна скупштина новог Општинског одбора Јединствене Србије у Ковину

У суботу, 12.12.2020. године, у просторијама ОО Јединствене Србије у Ковину одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Ковин. За председника Општинског одбора Јединствене Србије у Ковину избрана је Драгана Миладиновић а за потпредседнике ОО ЈС изабрани су Зоран Костандиновић и Иван Милутинов.

 

 

За председницу Актива жена Општинског одбора Јединствене Србије у Ковину изабрана је Весна Дани, а за председницу Подмлатка Јединствене Србије у Ковину, изабрана је Марија Дани.

Након што је једногласно изабрана за председника Општинског одбора Јединствене Србије Ковин, Драгана Миладиновић се обратила присутнима и захвалила на указаном поверењу, а потом говорила о плановима одбора Јединствене Србије у општини Ковин.

 

Изборној скупштини Општинског одбора у Ковину присуствовало је руководство странке Живота Страчевић, народни посланик и портпарол Јединствене Србије, Ђорђе Косанић, потпредседник Јединствене Србије и народни посланик и Славенко Унковић, председник ГО ЈС Нови Сад и народни посланик у Скупштини Републике Србије.

Изборној скупштини присуствовало је и руководство Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, заменик председника ПО ЈС и посланик у Скупштини АП Војводине; Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, и Јадранка Сокић, повереник Градског одбора Јединствене Србије Панчево.

Присутнима се обратио господин Живота Старчевић речима: „Политика Драгана Марковића Палме и Јединствене Србије присутна је у Ковину више од деценију и по и она је дубоко укорењена међу грађанима општине Ковин. Тој политици, коју су тада у Ковину установили Драган Марковић Палма и покојна Зора Миладиновић, грађани верују и никако не може бити власништво једног или двојице политичких профитера и издајника, а доказ за то је да смо у најкраћем року, за 15 дана, формирали нови Општински одбор Јединствене Србије у Ковину“.

Такође, на крају радног дела Изборне Скупштине присутнима су се обратили: Милан Радовановић, Славенко Унковић и Јадранка Сокић који су говорили о досадашњим резултатима ПО ЈС и пожелели успех у наредном периоду и Ђорђе Косанић који је говорио о раду странке на свим нивоима.