ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ЖИТИШТЕ

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
28. октобар 2019.
ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У СТАРОЈ ПАЗОВИ
24. децембар 2019.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ЖИТИШТЕ

У недељу, 08.12.2019.године, одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Житиште. За председника ОО ЈС Житиште једногласном одлуком изабран је Јон Лелеа, док су за подпредседнике изабрани Радован Ћирковић и Дејан Стефановић.

 

Изборној скупштини присуствовало је руководство Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, заменик председника ПО, др Иван Леваков, члан Извршног одбора Јединствене Србије, Наташа Златковић, подпредседница ПО ЈС, Дарко Баковић, подпредседник ПО ЈС и председник ОО ЈС Ковин, Горан Маринковић, председник Градског одбора ЈС Зрењанин, Славенко Унковић, председник Градског одбора ЈС Нови Сад и Златинка Ханћа, председница ОО ЈС Нова Црња.

 

Након што је једногласно изабран за председника ОО ЈС Житиште, Јон Лелеа се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу, а потом говорио о плановима овог одбора у тој општини.

На крају радног дела Изборне скупштине присутнима су се обратили: Горан Маринковић, координатор за средњобанатски округ који је говорио о резултатима досадашњег рада ЈС на територији његовог округа; др Иван Леваков је говорио о резлтатима и циљевима рада ЈС на свим нивоима; Наташа Златковић је говорила о положају жена на територији АПВ и Славенко Унковић говорио је о тренутној позицији Јединствене Србије у граду Новом Саду.