ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ РУМА

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ
20. јануар 2020.
ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ТЕМЕРИН
13. фебруар 2020.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ РУМА

 

У суботу, 25.01.2020. године, у Културном центру у сали Скупштини општине, одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Рума. За председника ОО ЈС Рума једногласном одлуком изабран је Драган Божић, док је за потпредседника изабран Илија Ракић.

Изборној скупштини присуствовало је руководство Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије; Милан Радовановић, председник Извршног одбора ПО ЈС; Славенко Унковић, посланик у Скупштини АПВ и председник Градског одбора Јединствене Србије Нови Сад и Владимир Петровић, председник ОО ЈС Стара Пазова.

 

Након што је једногласно изабран за председника Општинског одбора Јединствене Србије Рума, Драган Божић се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу, а потом говорио о плановима свог одбора у општини Рума.

На крају радног дела Изборне скупштине присутнима су се обратили: Милан Радовановић који је говорио о резултатима досадашњег рада Јединствене Србије на територији АПВ и поручио да је велики оптимиста када је у питању изборни резултат ОО ЈС Рума и Славенко Унковић, говорио је о тренутној позицији Јединствене Србије на територији града Новог Сада и резултатима рада странке на свим нивоима.