ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ТЕМЕРИН

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ РУМА
27. јануар 2020.
Обележен 8. март, Међународни дан жена
9. март 2020.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ТЕМЕРИН

У суботу, 08.02.2020. године, у Галерији КИЦ-а Лукијана Мушицког у Темерину одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Темерин. За прдседника ОО ЈС Темерин једногласном одлуком изабран је Драган Ракић, док је за потпредседника изабран Дарко Бураи.

Изборној скупштини присуствовало је руководство Покрајинског одбора  Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, заменик председника ПО ЈС, Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора, Наташа Златковић, потпредседница ПО ЈС, Славенко Унковић, председник ГО Нови Сад. Изборној скупштини Општинског одбора у Темерину присуствовали су гости, наши коалициони партнери из СПС: Момчило Каранов и Никола Ембер, председник ОО СПС Темерин.

 

 

Након што је једногласно изабран за прдседника Општинског одбора Јединствене Србије Темерин, Драган Ракић се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу.

 

 

На крају радног дела Изборне скупштине присутнима су се обратили: Милан Радовановић који је говорио о резултатима и циљевима рада Јединствене Србије на Покрајинском нивоу; Наташа Златковић је говорила о положају жена на територији АПВ и демографској политици; Славенко Унковић говорио је о тренутној позицији Јединствене Србије у граду Новом Саду и Никола Ембер који је говорио о добрим односима СПС-а и ЈС на свим нивоима.