ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ОЏАЦИ

У КУЦУРИ ФОРМИРАН МЕСНИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
17. јун 2019.
ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК У КОВИНУ
12. август 2019.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ОЏАЦИ

 

У суботу, 15.06.2019. године одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Оџаци.Како је старом руководству истекао мандат, изабрано је ново руководство. За председника Општинског одбора Јединствене Србије Оџаци је једногласном одлуком изабран Зоран Станојевић, док је за потпредседника изабран Обрад Радић.

 

 

Изборној скупштини присуствовало је руководство странке, Војислав Вујић, народни посланик и потпредседник Јединствене Србије, Ђорђе Косанић, народни посланик и потпредседник Јединствене Србије. Из Покрајинског одбора странке су присуствовали Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић, председник Извршног одбора ПО, Славенко Унковић, посланик у Скупштини АПВ и председник Градсог одбора Јединствене Србије Нови Сад, Бранислав Ристовски, координатор за западнобачки округ и председник Општинског одбора Јединствене Србије Апатин, Јован Перовић, председник Општинског одбора Јединствене Србије Србобран и Вукашин Елез, председник Градског одбора Јединствене Србије Сомбор.

Оснивачкој скупштини ОО ЈС Оџаци присуствовали су и коалициони партнери, Јелена Лопушина председница Општинског одбора СПС у Оџацима и председница Форума жена СПС у Оџацима Ивана Пустињаковић.

 

 

Након што је једногласно изабран за председника ОО ЈС у Оџацима, Зоран Станојевић се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу, а потом говорио о плановима овог одбора у тој општини.

На крају радног дела Изборне скупштине присутнима се обратио Бранислав Ристовски председник ОО ЈС Апатин и Милан Радовановић председник Извршног одбора ПО ЈС.

На свечаном делу Изборне скупштине присутнима се обратила Јелена Лопушина председница ОО СПС Оџаци и честитала новоизабраном председнику   ОО ЈС Оџаци Зорану Станојевићу. Госпођа Јелена Лопушина је истакла да се нада доброј будућој  сарадњи и резултатима заједничког рада.

Потом су се присутнима обратили Милан Радовановић и Славенко Унковић , који су говорили о плановима рада Покрајинског одбора странке и Војислав Вујић о раду странке на свим нивоима.