ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

ОДРЖАНА 4. РЕДОВНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
7. октобар 2018.
Општински одбор Јединствена Србија Србобран на међународном такмичењу
27. новембар 2018.

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

Нови Сад, 17.новембар 2018. – Заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, председавао је 21. Редовном седницом Покрајинског одбора Јединствене Србије. Седници су присуствовали председници Градских и Општинских одбора Јединствене Србије на територији Аутономне Покрајине Војводине, као и повереници за одборе који су у фази формирања. Такође, међу присутнима били су и Војислав Вујић и Ђорђе Косанић, потпредседници странке и народни посланици, као и потпредседници Покрајинског одбора Јединствене Србије, Наташа Златковић и Дарко Баковић.

3

На Седници је било речи о стратешким активностима Покрајинског одбора Јединствене Србије, предстојећим локалним изборима у општини Кула, док су председници и повереници Градских и Општинских одбора уз извештај о свом раду, изнели и планове рада за даљи период.

„Рад Покрајинског одбора Јединствене Србије у наредном периоду биће усмерен на јачање страначке организације Градских, Општинских и Месних одбора, формирање нових одбора у оним деловима Војводине где још нису формирани и припрема за изборну кампању за предстојеће парламентарне и покрајинске изборе“ – истакао је председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић.

Именовани су реонски координатори и то: Милорад Ћопић за севернобачки округ, Бранислав Ристовски за западнобачки округ, Горан Маринковић за средњебанатски округ, Дарко Баковић за јужнобанатски округ, док је за координатора територије града Новог Сада, именован Славенко Унковић.

2

300x74-side