ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ОО КОВИН

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ГО ПАНЧЕВО
27. октобар 2017.
ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ГО ВРШАЦ
27. октобар 2017.

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ОО КОВИН

У четвртак, 26. октобра, у Ковину, одржан је радни састанак Општинског одбора Ковин. Председник Општинског одбора Ковин и потпредседник Покрајинског одбора Јединствене Србије, Дарко Баковић, сазвао је састанак којем су присуствовали и Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора Јединствене Србије и председница Актива жена Градског одбора Нови Сад, Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије и Јелена Крстић, чланица Покрајинског одбора Јединствене Србије и потпредседница Градског одбора Нови Сад.

26102017_3

„Честитам вам на одличном резултату који сте остварили на локалним изборима у општини Ковин, на 12,35% освојих гласова и 6 одборничких мандата. Овај резултат је показао да Јединствена Србија полако, али сигурно постаје једна од водећих странака у Војводини. Нека вас не заварају разна „истраживања“ јавног мнења која нашој странци дају између 1 и 2 посто подршке. Где год смо изашли самостано на изборе освојили смо много више гласова него сто су нам истраживачи давали. На неким местима, као у Ковину, преко 10%, а скоро свугде изнад 5%.“ – изјавио је Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије.

26102017_2

„Позивам вас, драге даме, да будете активније у политици, да се борите за права жена у области здравља, образовања и економског јачања, а посебно против насиља над женама. Вашим активизмом ћете се изборити за боље место у друштву. Како без жена нема развоја, а ни напретка, Јединствена Србија се профилише као странка која брине о нама женама. Оно од чега никада не треба да одустанемо, јесу вредности у које верујемо и јесте програм Јединствене Србије!“ – изјавила је Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора Јединствене Србије и председница Актива жена Градског одбора Нови Сад.