ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО ЖАБАЉ

ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО СРБОБРАН
30. септембар 2017.
Славенко Унковић: ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ЗНАЧАЈАН ПОЛИТИЧКИ ФАКТОР У ВОЈВОДИНИ
20. октобар 2017.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО ЖАБАЉ

У петак, 6. октобра 2017. године, повереница Јединствене Србије за Општину Жабаљ, Слађана Вогањац сазвала је састанак са члановима Јединствене Србије са територије те Општине Жабаљ. Тема састанка била је анализа досадашњих активности и израда плана за рад и формирање ОО Жабаљ. Састанку повереништва присуствовали су и заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић и чланица Покрајинског одбора Јединствене Србије и потпредседница Градског одбора Нови Сад, Јелена Крстић.

Досадашње страначке активности и рад повереништва у Општини Жабаљ, оцењени су највишом оценом од стране функционера Покрајинског одбора Јединствене Србије. Предложене су активности рада и организације Општинског одбора Жабаљ, говорило се о тренутној ситуацији у тој општини као и о проблемима са којима се становници сусрећу.

Radni sastanak 06102017

“Србију, баш као и сваку локалну самоуправу у Војводини, треба да воде домаћини, а наш председник Драган Марковић Палма је својим моделом вођења Јагодине и ангажовањем у државној политици, показао како то треба да се чини. Учинићемо све напоре како би и у овој општини омогућили развој сличан моделу Општине Јагодина” – изјавио је заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић.