ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО СРБОБРАН

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ОО РУМА
21. септембар 2017.
ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО ЖАБАЉ
7. октобар 2017.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО СРБОБРАН

Повереник Јединствене Србије за Општину Србобран, Јован Перовић, у четвртак 29. септембра 2017. gодине, одржао је састанак са члановима Јединствене Србије са територије те општине. Састанку повереништва су присуствовали и заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић и чланица Покрајинског одбора Јединствене Србије и потпредседница Градског одбора Нови Сад, Јелена Крстић.

Тема састанка била је анализа досадашњих активности и израда плана за формирање и рад ОО Србобран.

Radni sastanak 29092017

Функционери Покрајинског одбора, између осталог, нагласили су да су досадашње страначке активности и рад повереништва, оцењени високом оценом али и да су пред овим одбором нови изазови и нови задаци.

“Задатак је сваког члана Јединствене Србије да личним примером, пожртвованим радом и залагањем за добробит читаве заједнице покаже свима да је Јединствена Србија партија која брине о свим људима и која се бори да помогне сваком појединцу ком је помоћ потребна. Сигуран сам да ће грађани знати да препознају овај наш рад и труд и да ће знати да га награде на наредним изборима.” – изјавио је председник Извршног одбора Милан Радовановић.