ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО СРБОБРАН

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ОО РУМА
21. септембра 2017.
ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА ОО ЖАБАЉ
7. октобра 2017.

Повереник Јединствене Србије за Општину Србобран, Јован Перовић, у четвртак 29. септембра 2017. gодине, одржао је састанак са члановима Јединствене Србије са територије те општине. Састанку повереништва су присуствовали и заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић и чланица Покрајинског одбора Јединствене Србије и потпредседница Градског одбора Нови Сад, Јелена Крстић.

Тема састанка била је анализа досадашњих активности и израда плана за формирање и рад ОО Србобран.

Radni sastanak 29092017

Функционери Покрајинског одбора, између осталог, нагласили су да су досадашње страначке активности и рад повереништва, оцењени високом оценом али и да су пред овим одбором нови изазови и нови задаци.

“Задатак је сваког члана Јединствене Србије да личним примером, пожртвованим радом и залагањем за добробит читаве заједнице покаже свима да је Јединствена Србија партија која брине о свим људима и која се бори да помогне сваком појединцу ком је помоћ потребна. Сигуран сам да ће грађани знати да препознају овај наш рад и труд и да ће знати да га награде на наредним изборима.” – изјавио је председник Извршног одбора Милан Радовановић.