Одржан састанак ПО ЈС АПВ са одборима из Јужнобанатског округа

Одржан састанак Покрајинског одбора ЈС са представницима Западнобачког округа
26. мај 2020.
Одржана прва седница Скупштине АП Војводине у новом скупштинском сазиву
31. јул 2020.

Одржан састанак ПО ЈС АПВ са одборима из Јужнобанатског округа

У уторак, 19.маја 2020.године у просторијама ГО ЈС Зрењанин је одржан радни састанак представника Покрајинског одбора Јединствене Србије са представницима Јужнобанатског округа. Састанку су присуствовали заменик председника ПО ЈС, Мирослав Бошковић, потпредседница Покрајинског одбора и председница Aктива жена у ПО ЈС, Наташа Златковић и председник Извршног одбора ПО ЈС, Милан Радовановић.

jedinstvena srbija zrenjanin

Састанак ПО ЈС АПВ са одборима из Јужнобанатског округа у ГО ЈС ЗРЕЊАНИН

 

На састанку су анализиране досадашње страначке активности у општинама Панчево, Вршац, Ковин, Опово и Зрењанин, и израђен је план активности рада на локалном нивоу у предизборном периоду. Заједно са члановима ПО ЈС АПВ покренута су многа текућа питања која су везана за рад странке на подручју Јужнобанатског округа.

Заменик председника ПО ЈС, Мирослав Бошковић говорио je o досадашњим резултатима и циљевима рада Јединствене Србије.

Потпредседница Покрајинског одбора и председница Aктива жена у ПО ЈС, Наташа Златковић говорила је о будућим активностима Актива жена, а посебно је похвалила рад Актива жена ГО Зрењанин и истакла да сви требају да се угледају на њих, њихов труд и залагање.

Председник Извршног одбора ПО ЈС, Милан Радовановић говорио је о заједничким акцијама које се планирају са коалиционим партнером СПС-ом у предизборној кампањи, истакавши да су у овом моменту од пресудне важности организација, међусобна комуникација и тимски рад.