ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

ОСНОВАН ОПШТИНСКИ ОДБОР У ВРБАСУ
25. јун 2017.
ОСНОВАН ОПШТИНСКИ ОДБОР У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
15. јул 2017.

ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

У петак, 30.06.2017. године одржана је Оснивачка скупштина Градског одбора у Сремској Митровици. Уз подршку чланова председништва Покрајинског одбора, изабрано је руководство поменутог одбора.

За место председника ГО Сремска Митровица, једногласном одлуком изабран је Бобан Ерић, досадашњи повереник Јединствене Србије за град Сремска Митровица, док су за потпредседнике одбора изабрани Небојша Микић и Иван Мишурић. Функцију секретара обављаће Дајана Томашевић.

 

JS SM 2

 

Поред руководства Покрајинског одбора, седници је присуствовао и потпредседник ГО СПС и помоћник градоначелника Сремске Митровице Радосав Панић, који је истакао посебно задовољство поновним формирањем одбора Јединствене Србије у Сремској Митровици и истакао важност сарадње ових странака.

Ерић се захвалио члановима Јединствене Србије из Сремске Митровице на указаном поверењу и честитао на храбрости да устану и боре се за бољу будућност својих суграђана, а нарочито младих. Такође, посебан акценат је дат на програм странке и на његово транспарентно деловање у Општини Јагодина уз позив да тај модел примене и у њиховом граду Сремској Митровици.

 

JS SM 1

 

„Србију, баш као и сваку локалну самоуправу у Србији, треба да воде домаћини, а наш председник Драган Марковић Палма је својим моделом вођења Јагодине и ангажовањем у државној политици, показао како то треба да се чини“, рекао је Мирослав Бошковић, заменик председника ПО ЈС, који је присуствовао поновном формирању локалног одбора.