ОСНОВАН ОПШТИНСКИ ОДБОР У ВРБАСУ

Бајатовић: Немамо проблем са идентитетом, хвала нашим активистима и грађанима на већем поверењу
25. април 2017.
ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
1. јул 2017.

ОСНОВАН ОПШТИНСКИ ОДБОР У ВРБАСУ

У суботу, 24.06.2017. године одржана је Оснивачка скупштина у Врбасу. Чланови скупштине изабрали су 11 чланова ОО Јединствене Србије, а за председника је једногласно изгласан Петар Канкараш, досадашњи повереник за општину Врбас. За потпредседника Општинског одбора је изабран Божидар Маловић, а функцију секретара обављаће Јелена Вујичин. Присутне чланове и симпатизере је на Оснивачкој скупштини поздравио Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора ЈС и заменик Покрајинског секретара за енергетику, грађевинарство и саобраћај.

jedinstvena-srbija

 

И Србију, баш као и сваку локалну самоуправу у Србији, треба да воде домаћини, а наш председник Драган Марковић Палма је својим моделом вођења Јагодине и ангажовањем у државној политици, показао како то треба да се чини. То показује и јасним ставом да неће подржати садашњу кандидаткињу за председника Владе и остајемо и даље при том ставу, рекао је Бошковић, додајући да ће се постарати да се ускоро у општини Врбас организује трибина на којој ће учествовати Драган Марковић Палма и где ће грађани моћи да са њим разговарају.

Да ће и врбаском одбору странке Јединствена Србија узор у раду бити оно што је Палма урадио у Јагодини, потврдио је новоизабрани председник ОО ЈС Врбас, Петар Канкараш. Он је нагласио да су основни принципи ове странке патриотски прагматизам, равномерни развој и подршка породици.

JS Vrbas

 

Радићемо на јачању унутрашње организације и препознатљивости странке. Време је да већ на следећим локалним изборима, у коалицији са природним партнером, Социјалистичком партијом Србије, преузмемо пуну одговорност за вођење општине и зауставимо ове лоше политике које су у последњих 17 година претвориле Врбас у град пензионера и незапослених и допринеле одливу мозгова и младости из наше општине, нагласио је Канкараш уз позив суграђанима да се укључе у ову политичку организацију.