ПРАЗНИЧНА АТМОСФЕРА У ПОКРАЈИНСКОМ И ГРАДСКОМ ОДБОРУ НОВИ САД, УЗ НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ И ДОБРЕ ПЛАНОВЕ ЗА ДОЛАЗЕЋУ ГОДИНУ

У СОМБОРУ ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
22. децембар 2018.
НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА
28. децембар 2018.

ПРАЗНИЧНА АТМОСФЕРА У ПОКРАЈИНСКОМ И ГРАДСКОМ ОДБОРУ НОВИ САД, УЗ НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ И ДОБРЕ ПЛАНОВЕ ЗА ДОЛАЗЕЋУ ГОДИНУ

Традиционално, и на крају 2018. године, у просторијама Покрајинског одбора и Градског одбора Нови Сад, уприличен је Новогодишњи коктел којем су присуствовали чланови Градског одбора Нови Сад, чланице Актива жена Градског одбора Нови Сад, представници Подмлатка странке Градског одбора Нови Сад и остали активни чланови странке, уз присуство руководства Покрајинског одбора и Градског одбора Нови Сад који су свима домаћински и срдачно захвалили за протекло несебично залагање за рад и промовисање Јединствене Србије.

ng 2

„Желим свима да се захвалим на досадашњем раду и напретку наше странке. Сви резултати рада нашег одбора су наше заједничко дело на шта смо сви јако поносни. Година за нама није била лака. Била је пуна изазова, али и догађаја на којима смо сви заједно и тимски учествовали. Искористићу прилику и да похвалим рад Градског одбора Нови Сад, али и да поручим да је пред нама нова година у којој морамо бити још јачи на делима, како то и сам слоган наше странке, поручује. Желим свима да у здрављу и најлепшој атмосфери проведете новогодишње и божићне празнике.“ – рекао је председник Градског одбора Нови Сад, Славенко Унковић.

ng1

Присутне је поздравила и потпредседница Покрајинског одбора и председница Актива жена Градског одбора Нови Сад, Наташа Златковић која се посебно захвалила Активу жена који је у протеклој години показао несебично залагање у раду.

ng 4

300x74-side