ПРИЈЕМ 100 НОВИХ ЧЛАНОВА У АПАТИНУ

ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА У БЕЛОЈ ЦРКВИ ДАЈЕ ПОДРШКУ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ ЗА РУКOВОЂЕЊЕ ОПШТИНОМ
15. јануар 2016.
Јединствена Србија обележила Међународни дан жена
9. март 2016.

ПРИЈЕМ 100 НОВИХ ЧЛАНОВА У АПАТИНУ

У петак, 15.01.2016. године у препуној Великој сали Скупштине општине Апатин, одржана је трибина Општинског одбора Јединствене Србије Апатин. Трбина је одржана поводом пријема нових 100 чланова Општинског одбора, којима су по завршетку трибине подељене чланске карте.

Apatin JS

Трибини је испред Јединствене Србије присуствовао потпредседник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора за Војводину Срђан Кружевић, као и члан Извршног одбора странке и председник Градског одбора Јединствене Србије у Сомбору Зоран Рус.

Испред Социјалистичке партије Србије присуствовали су: председник Општинског одбора Мали Иђош и председник Општине Мали Иђош Марко Ровчанин, председник Општинског одбора у Апатину и председник Општине Апатин др Живорад Смиљанић.

Након уводног излагања повереника Јединствене Србије за Апатин Бранислава Ристовског, присутнима се обратио председник Општинског одбора СПС у Апатину и председник Општине Апатин др Живорад Смиљанић који је истакао да је Јединствена Србија добар партнер, са којим ће након следећих избора заједнички  водити општину Апатин.

received_10205436857344185

Председник ГО ЈС у Сомбору Зоран Рус, који је испред Покрајинског одбора Јединствене Србије задужен за акцију 100 нових чланова, нагласио је да је прилив чланства Јединственој Србији не само у Апатину, него и у Сомбору велики и да очекује одличне резултате на предстојећим изборима.

Потом се присутнима обратио потпредседник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора за Војводину Срђан Кружевић.

СРЂАН КРУЖЕВИЋ: ЗАДАТАК ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЈЕ ДА ОЛАКША ЖИВОТ ГРАЂАНА, А НЕ ПОЈЕДИНАЦА

received_10205436854944125

“У  Јединственој Србији не може да буде неко  коме је лични интерес испред интереса грађана који су нам указали поверење, неко ко прича неистине народу и тиме нарушава углед свих оних који раде испред Јединствене Србије и спроводе програм странке, као и углед председника странке Драгана Марковића Палме“- истакао је Срђан Кружевић  и поручио присутнима да је задатак локалне самоуправе да омогући бољи живот грађана, а не појединаца. Похвалио је рад председника Општине др Живорада Смиљанића, оно што је урадио за Апатин у претходних тридесет година и истакао да ће се  Јединствена Србија када буде чинила власт борити да се створе још бољи услови за грађане Апатина, а посебно за младе да се боре за себе, да стварају породицу и да добију шансу да се запосле.

received_10205436858104204