У СОМБОРУ ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

Општински одбор Јединствена Србија Србобран на међународном такмичењу
27. новембар 2018.
ПРАЗНИЧНА АТМОСФЕРА У ПОКРАЈИНСКОМ И ГРАДСКОМ ОДБОРУ НОВИ САД, УЗ НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ И ДОБРЕ ПЛАНОВЕ ЗА ДОЛАЗЕЋУ ГОДИНУ
27. децембар 2018.

У СОМБОРУ ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

У петак, 21.децембра 2018. године одржана је Оснивачка скупштина Градског одбора Јединствена Србија Сомбор. За председника је једногласном одлуком изабран Вукашин Елез, док су за потпредседнике Градског одбора Јединствена Србија Сомбор је изабрани Игор Јокић, Александар Терзић, Гордана Ивановић и Вељко Петраковић, а функцију секретара обављаће Радомир Смиљанић.

Sombor 1

 

Оснивачкој скупштини припуствовалo je руководство Покрајинског одбора странке, Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора, који је отворио Оснивачку скупштину истичући да су испуњени сви услови за оснивање Градског одбора Јединствене Србије у Сомбору и кратко се осврнуо на резултате рада Покрајинског одбора Јединствене Србије у Војводини. Такође, Скупштини је присуствовала и Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора, Бранислав Ристовски, координатор за западнобачки округ и председник Општинског одбора Апатин, Милан Радовановић, председник Извршног одбора Покрајинског одбора и Јелена Крстић, чланица Покрајинског одбора и потпредседница Градског одбора Нови Сад, која је имала улогу председавајућег на Оснивачкој скупштини.

Након што је једногласно изабран за председника Градског одбора Јединствена Србија у Сомбору, Вукашин Елез се обратио присутнима и том приликом поздравио присутне предствнике других политичких странака, као и предстванике Удружења бораца који су дошли да подрже оснивање одбора Јединствене Србије у Сомбору. Захвалио на указаном поверењу јер је био један од многих који су претендовали и борили се за ову функцију. “Функција председника Градског одбора Јединствена Србија Сомбор за мене представља озбиљан задатак јер је Јединствена Србија озбиљна политичка партија са озбиљним политичким лидером Драганом Марковићем Палмом. Да бих био на челу овог одбора, било је потребно да одаберем озбиљне људе за своје сараднике са којима ћу на одговарајући начин водити и ојачати одбор Јединствене Србије у нашем граду.“ – рекао је председник Градског одбора Јединствена Србија Сомбор, Вукашин Елез.

Sombor 2

“Овај одбор има добру перспективу у будућности на челу са Вукашином Елезом. Јединствена Србија је пре свега домаћинска странка , странка која пре свега брине о породици и деци. Програм ове странке се заснива на социјалној правди, а овај програм су преписале и многе европске политичке странке.“ – рекао је координатор за западнобачки округ и председник Општинског одбора Јединствена Србија Апатин, Бранислав Ристовски.

Циљ Јединствене Србије је формирање јаких Општинских и Градских одбора, а формирање овог одбора је још један корак на том добром и правом путу. Ово је идеалан тренутак за формирање одбора и довољно је времена пред нама да се на следећим изборима докажемо и уђемо у локални парламент. Овај одбор има добар потенцијал.“ – рекао је председник Извршног одбора Покрајинског одбора Јединствене Србије, Милан Радовановић.

Препознатљиви смо по енергији, имамо вољу, имамо потенцијал, да све оно што се примењује у Јагодини, применимо и у Сомбору. Оно на шта сам посебно поносна, а чини Јединствену Србију, јесте Актив жена и Подмладак странке. Желим да и вама пренесем наша искуства и залагања за бољу, лепшу и просперитетнију Србију, за јачу и снажнију, домаћинску, Јединствену Србију!” – изјавила је Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора Јединствене Србије

300x74-side