ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У СУБОТИЦИ

Председник Јединствене Србије поручио младима: ДОМАЋИНСКИ ЗА ПОРОДИЦУ
5. децембар 2017.
У општини Пећинци Јединствена Србија излази самостално на локалне изборе 24. децембра под редним бројем 5
18. децембар 2017.

ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У СУБОТИЦИ

У петак, 08.12.2017. године одржана је Оснивачка скупштина Градског одбора Јединствена Србија Суботица. За председника је једногласном одлуком изабран Милорад Ћопић, оснивач и главни тренер карате клуба „Енпи“ и председник Шотокан карате савеза Србије. За потпредседника Градског одбора Јединствена Србија Суботица је изабран Миломир Станковић, а функцију секретара обављаће Тијана Срдић.

IMG_1580_resize

Оснивачкој скупштини припуствовали су Војислав Вујић, народни посланик Јединствене Србије у Народној скупштини Републике Србије и потпредседник странке Јединствена Србија, Живота Старчевић, портпарол странке Јединствена Србија, Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора, Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора, Славенко Унковић, председник Градског одбора Нови Сад и Јелена Крстићпотпредседница Градског одбора Нови Сад.

IMG_1616_resize

Народни посланик Јединствене Србије и потпредседник странке Војислав Вујић истакао је да се Јединствена Србија не бави другим странкама и цитирао председника странке Драгана Марковића Палму да се као добри домаћини требамо бавити својом кућом и својим обавезама.

IMG_1632_resize

Након што је једногласно изабран, председник Градског одбора Јединствена Србија Суботица Милорад Ћопић, рекао је да је у Јединственој Србији препознао доброг домаћина, Драгана Марковића Палму, те да је такав домаћин потребан и Суботици.

IMG_1586_resize

 

Препознатљиви смо по енергији, имамо вољу, имамо потенцијал, да све оно што се примењује у Јагодини, применимо и у Суботици. Оно на шта сам посебно поносна, а чини Јединствену Србију, јесте Актив жена и Подмладак странке. Желим да и вама пренесем наша искуства и залагања за бољу, лепшу и просперитетнију Србију, за јачу и снажнију, домаћинску, Јединствену Србију!“ – изјавила је Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора Јединствене Србије

300x74-side