ФОРМИРАН НОВИ ГРАДСКИ ОДБОР ЈС У СУБОТИЦИ

Буди херој, буди чист!
30. мај 2015.
Срђан Кружевић у Вршцу
21. октобар 2015.

ФОРМИРАН НОВИ ГРАДСКИ ОДБОР ЈС У СУБОТИЦИ

06. јун 2015. године – Представљен је реконструисани Градски одбор Јединствене Србије у Суботици. Том приликом седници су присуствовали потпредесник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора Срђан Кружевић и Генерални секретар ПО Горан Гонђа.

 За председницу одбора ЈС у Суботици изабрана је Тијана Каран  која је том приликом истакла да је окружена стручњацима из различитих области који својим знањем могу и хоће да допринесу бољем раду одбора.

060615 (5)

− Не желим да кријем задовољство што је нови Градски одбор знатно иновиран и што је пружена шанса новим људима, међу којима је и доста младих, да својом енергијом и креативношћу дају допринос успешном спровођењу програмских циљева Јединствене Србије. Избором новог Градског одбора ЈС Суботица наставићемо са спровођењем програма наше странке. И даље ћемо активно учествовати и ићи у сусрет новим стратешким, друштвено-економским и политичким изазовима, а све са циљем бољег и квалитетнијег живота грађана. Сигурна сам да имамо снаге да социјални програм дефинисан у Јагодини спроведемо и у Суботици − рекла је Тијана Каран, позивајући грађане да се укључе у рад овог одбора.

060615 (19)