Јединствена Србија обележила крсну славу – Сретење господње

Кружевић: Морамо да вратимо достојанство Војводини
5. април 2016.
Јединствена Србија обележила Међународни дан жена
9. март 2017.

Јединствена Србија обележила крсну славу – Сретење господње

Обележавању славе Јединствене Србије у Баточини, поред руководства Јединствене Србије на челу са Драганом Марковићем Палмом, као и чланова странке, присуствовали су премијер Србије и председник СНС, Александар Вучић, први потпредседник Владе, шеф дипломатије и председник СПС Ивица Дачић, председник ПСС Богољуб Карић, министри, народни посланици.

Slava stranke JS 2017
ПАЛМА : НИКО НЕМА ПРАВО ДА ЗАУСТАВИ КОНТИНУИТЕТ СРБИЈИ
„ 13 година је прошло до како је настала Јединствена Србија, која је парламентарна и државотворна странка и која доноси државотвроне одлуке, а једна од њих је и да наш кандидат на председничким изборима буде Александар Вучић. Зашто? Зато што нико нема право да заустави континуитет Србији. Зато што Вучић, фудбалским речником речено, није обичан играч. Он игра и напред и позади. У одбрани чува свој гол, а напред даје голове. Они други који се кандидају у одбрани дају аутоголове, а у нападу не могу да дају гол. Нама треба човек који зна шта треба грађанима Србије и сигуран сам да побеђујемо у првом кругу. Александар Вучић је кандидат Јединствене Србије“, казао је Марковић и додао се некада уочи избора говорило да ће Србија изгубити два месеца, јер су избори били неизвесни, „Сада нећемо изгубити ниједан дан јер се победник унапред зна“ поручио је Марковић

ВУЧИЋБИЋУ КАНДИДАТ И ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ И СПС И ПСС
„ Уколико Главни одбор СНС у петак донесе одлуку о мојој кандидатури на председничким изборима, ја нећу бити кандидат СНС, већ свих вас и мој посао је да једнако бринем о сваком члану Јединствене Србије, СПС, Покрета снага Србије и свих оних који ту кандидатуру буду подржали“, рекао је пресдедник СНС Александар Вучић обраћајући се присутнима данас у Баточини на прослави крсне славе Јединствене Србије, којој је присуствовало око 750 функционера и чланова странке из целе Србије.
„ Први пут данас могу да вам кажем да је јавни дуг Србије престао да расте. И када кажем да је први пут јавни дуг Србије почео да пада, да дефицита у каси немамо, то значи да ће бити више новца за инвестиције, да ће бити више новца за отварање нових фабрика, више посла за људе и наставићемо да смањујемо незапосленост по Србији“, истакао је Вучић додавши да је важно да се овај континуитет стабилности, озбиљности и одговорности настави.
„ Захвалан сам и Ивици Дачићу и свима вама из Јединствене Србије на томе што вам је Србија важнија од ваших странака. Ми ћемо полако да раздужујемо Србију и чинићемо све да Србија буде богатија“ , казао је Вучић.

ДАЧИЋ : ВУЧИЋ ЈЕ НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ
„Вратили смо веру људима да Србија може да игра једну раноправну и значајну улогу на политичкој сцени. Србија је деценијама уназад била понижавана, уништавана и пљачкана. Народ Србије је заслужио има власт и председника Републике који добри зна да у наредних 10 или 20 година Србија треба да се нађе тамо где јој је место. Не само као чланица Европске уније, него као земља која ће надокнадити заостатак који смо имали у последњих неколико деценија. Зато треба рећи да ми не подржавамо Вучића због Вучића, него због Србије, због будућности Србије и зато што је то најбоље за Србију“, рекао је Дачић.

БОГОЉУБ КАРИЋ : БОГ ЈЕ ХТЕО ДА НА ПРАЗНИК ИМАМО КАНДИДАТА
„ Ја мислим да је Бог хтео да на Сретење имамо празник и кандидата за председника Србије, српског сина Александра Вучића. Моја процена је да ће ова борба бити лака, те дa ће бити веома лако победити људе који су нечији кандидати и да су разне станке кандидовале непознате људе“, казао је Богољуб Карић.

 

Јединствена Србија

15. Фебруар 2017.