ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ОБЕЛЕЖИЛА СТРАНАЧКУ СЛАВУ СРЕТЕЊЕ

ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНСКОГ ОДБОРА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ
10. фебруар 2019.
Бомбрадовање Савезне Републике Југославије био је тежак ратни злочин
24. март 2019.

ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ОБЕЛЕЖИЛА СТРАНАЧКУ СЛАВУ СРЕТЕЊЕ

Јединствена Србија обележила је у Јагодини страначку славу-Сретење резањем славског колача коме су, осим председника Јединствене Србије и председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме и најужег страначког руководства, присуствовали свештеници јагодинске Саборне цркве и званице из политичког и јавног живота града. Поздрављајући присутне Марковић је истакао  да је Јединствена Србија формирана пре 15 година и да је то једина политичка партија у Србији која нема седиште у Београду.

‘’Јединствена Србија је велика политичка партија  и не бих се сложио са онима који кажу да то нисмо јер немамо министре. Не треба неко да буде министар па да ради добро за Србију. Наши посланици у парламенту су увек били у функцији грађана и све оно што је било у интересу Србије то су и гласали. Данас је  државни празник, црквени празник и црвено слово и  ја зато позивам опозицију да ако им је нешто свето у животу, да данас онда не шетају, јер не знам  за кога или против кога би то радили. Ако су  на седници Савета Безбедности Уједињених нација све државе подржале Србију и тражиле од косовских Албанаца да укину таксе од 100 одсто, онда ми у Србији ако смо државотворни и православци треба да покажемо свету да смо бар један дан у години јединствени ‘’ рекао је председник странке Драган Марковић Палма.

Slava stranke 2019

Марковић је  такође истакао и допринос Јединствене Србије међународној  популарности коју Србија има. Он је рекао да после његове посете  Турској  где  је примљен на највишем нивоу од представника те државе нису могле да се више  чују  милитантне поруке као што је то био случај некада. Такође је рекао да је  током посете Египту од гуврнера области Црвеног Мора Ахмеда Абдулаха  добио уверавања да та држава ће бити уздржана приликом гласања за пријем Косова у ИНТЕРПОЛ , а што је потврдио  и председник Египта Абдел Фатах ел Сиси. Председник Јединствене Србије је рекао да у потпуности подржава државну политику председника Србије Александра Вучића као и министра спољних послова  Ивице Дачића.