Јединствена Србија одржала трибину у новосадском Спенсу пред 3400 људи

ТРИБИНА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У НОВОМ САДУ
23. новембар 2015.
ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА У БЕЛОЈ ЦРКВИ ДАЈЕ ПОДРШКУ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ ЗА РУКOВОЂЕЊЕ ОПШТИНОМ
15. јануар 2016.

Јединствена Србија одржала трибину у новосадском Спенсу пред 3400 људи

ПАЛМА: У ЕВРОПУ ПОДИГНУТЕ ГЛАВЕ

„ Искористити отварање поглавља са ЕУ за довођење страних инвеститора“. – поручио је том приликом Марковић.

У спортској хали Спенса у Новом Саду, пред 3400 људи, у суботу увече је одржана трибина Јединствене Србије, на којој је, између осталих, говорио и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

У ЕВРОПУ ПОДИГНУТЕ ГЛАВЕ

Dragan Markovic Palma Tribina Novi Sad Spens

„Као државотворна партија, морамо да кажемо да је Немачка први пут тако јавно дала подршку Србији, дајући зелено светло за отварање преговарачких поглавља 32 и 35. То даје олакшавајућу околност за долазак страних инвеститора у Србију. Сви ми који се бавимо политиком морамо да искористимо ту прилику“ рекао је Марковић и додао да Европа позитивне поруке према Србији треба и да реализује.

„Они који треба да спроводе Бриселски споразум, косовски Албанци не желе да формирају Заједницу српских општина и Суд за ратне злочине и за то имају подршку неколко земаља цланица Европске уније. За то ми је Европа помало чудна, јер са једне стране подржава Србију, а са друге каже Албанцима да не подрже оно сто су потписали и договорили. Ми се залажемо за улазак у Европску унију, али хоћемо у Европску унију као честити људи, као пошетен народ, пдигнуте, а не сагнуте главе “ рекао је Марковић.

ТЕРОРИЗАМ ЈЕ БИЛО И БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ 1999. године

„Ми веома жалимо за жртвама у Паризу и изразили смо саучешће, али Европа се мора односити подједнако према тероризму ма где се дешава и ма према коме. Када је 1999. године дошло до терористичког акта, напада НАТО пакта на Србију и убијање цивила од стране НАТО зликоваца, како сам их тада звао, нигде у Европи нико није положио цвеће и запалио свећу испред српске амбасаде. И страшно ме изнервирала изјава генералног секретара НАТО а, Јенс Столтенберг, када је у Београду рекао да је НАТО бомбардовао Србију због Милошевића. Па ста сад, неко треба да каже да је терористички напад у Паризу изведен због Оланда­?“ упитао је Марковић.

Dragan Markovic Palma Tribina Novi Sad

ОЧЕКУЈЕМ ДОГОВОР ВЛАДЕ И ПОЉОПРИВРЕДНИКА

„Пољопривредници имају подршку Јединствене Србије и они морају увек да буду у праву, јер су се све време бориили како да прехране Србију. Они који се баве пољопривредном производњом не смеју да остану без земље. Уверен сам да ће Влада Србије дијалогом наћи компромис да пољорпивредници буду задовољни“ , каже Марковић.

ПАЛМА : МИ ДОЛАЗИМО

„Јединствена Србија сада партицпира у великом броју градова и општина у Војводини, али након наредних локалних и покрајинских избора, Јединствена Србија жели да руководи градовима и опстинама у Војводини.“ изјавио је Марковић и честитао Божић католичким и православним верницима.

„За нас је породица смисао живота и све нације у Војводини, а има их 26, боре се против беле куге. Морамо учинити све да отварамо нова радна места и да породице могу да живе од свога рада. И даље ћемо се борити против легализцаије хомосексуалних бракова, јер два мушкарца не могу да роде дете“ изјавио је Марковић.

КРУЖЕВИЋ: ВРАТИТИ ВОЈВОДИНИ ДОСТОЈАНСТВО

Srdjan Kruzevic JS-tribina-spens-5

„Јединствена Србија ће вратити достојанство Војводини. За нас није достојанство да отварамо народне кухиње него да хранимо Србију и извозимо храну у Европу и свет. За нас није достојанство да гасимо села, него да створимо услове да млади остају у њима. За нас није достојанство да имамо празне штале, него да у њима гајимо стоку. Ми ћемо достојанство вратити јер наш узор је Драган Марковић Палма и он зна како“ – истакао је том приликом Кружевић и поручио присутнима да Јединствену Србију могу да представљају само добри домаћини који својим начином живљења гарантују да домаћински могу да се воде Општине и Градови, људи који су спремни да им буде боље тек кад њиховим суграђанима буде боље.

JS-tribina-spens

На трибини Јединствене Србије у новосадском Спенсу, поред председника Јединствене Србије, говорили су и заменик председника ЈС и народни посланик Петар Петровић, потпредседник ЈС и председник Покрајинског одбора за Војводину и народни посланик Срђан Кружевић, потпредседник ЈС и народни посланик Војислав Вујић, председник Градског одбора ЈС у Новом Саду Синиша Адамовић и председница Омладине ЈС за Војводину Тања Жарковић.

JS-tribina-spens

JS-tribina-spens

JS-tribina-spens

JS-tribina-spens

JS-tribina-spens

JS-tribina-spens-9