У Белој Цркви одржана оснивачка Скупштина

О Јединственој Србији
18. август 2011.
Акције Општинског одбора ЈС Ковин
1. октобар 2011.

У Белој Цркви одржана оснивачка Скупштина

Дана 26.08.2011. у сали препуној Центра за културу у Белој Цркви, одржана је оснивачка скупштина Јединствене Србије.

Osnivacka skupstina Jedintvena Srbija Bela Crkva

Oснивачка Скупштина Јединствене Србије, Бела Црква

Оснивачкој скупштини присуствовали су председник ЈС Драган Марковић Палма, заменик председника Петар Петровић, потпредседник ЈС Ратко Стевановић, потпредседник ЈС Војислав Вујић, потпредседник ЈС и председник Покрајнског одбора  Срђан Кружевић као и 500 присталица странке из општине Бела Црква.  За председника Општинског одбора Бела Црква изабран је Ненад Живановић.

Том приликом, Драган Марковић Палма, упознао је присутне са програмом ЈС и свим активностима које ЈС спровела на територији општине Јагодина. Правећи паралелу између две општине Драган Марковић Палма је истакао да је Јагодина постала туристички центар са две речице док Локалана самоуправа у Белој Цркви, са својим језерима, Дунавом и свим осталим природним лепотама и богатствима није учинила ништа да општину претвори у једну озбилну туристичку дестинацију.

Srđan Kružević potpredsednik JS, Osnivačka skupstina Jedintvena Srbija Bela Crkva

Oснивачка Скупштина Јединствене Србије, Бела Црква

Делегатима, који су изабрани на водеће функције у ОО ЈС Бела Црква, поручено је да се припреме јер их чека пуно посла и да бити функционер ЈС није привилегија него велика обавеза зато што ће они бити ти који ће морати да заступају програм ЈС и да не дозволе крађу и расипање пара политичких моћника и те паре усмере према народу којем је итекако потребан.

Несносна врућина и сазнање да сала није климатизована, подстакла су председника ЈС да, одмах у понедељак, купи и као поклон пошаље четири клима уређаја Центру за културу у Белој Цркви.

Dragan Marković Palma, predsednik JS, Osnivačka skupstina Jedintvena Srbija Bela Crkva

Oснивачка Скупштина Јединствене Србије, Бела Црква