ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ТИТЕЛ

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК У КОВИНУ
12. август 2019.
ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА ПОКРАЈИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
28. октобар 2019.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ТИТЕЛ

У недељу, 20.10.2019. године одржана је Изборна скупштина Општинског одбора Јединствене Србије Тител. За председника ОО ЈС Тител једногласном одлуком изабран је Зденко Бабић, док је за потпредседника изабран Јанко Ћосовић, а за секретара Општинског одбора Миљана Тица.

 

Изборној скупштини присуствовало је руководство странке, Војислав Вујић, народни посланик и потпредседник Јединствене Србије, Ђорђе Косанић, народни посланик и потпредседник Јединствене Србије.

Изборној скупштини присуствовало је и руководство из Покрајинског одбора Јединствене Србије, Мирослав Бошковић, заменик председника Покрајинског одбора, Славенко Унковић, посланик у Скупштини АПВ и председник Градског одбора Нови Сад, Наташа Златковић, потпредседница Покрајинског одбора и председница Актива жена у ПО ЈС, Милан Радовановић, председник Извршног одбора ПО ЈС и Слађана Вогањац, председница Општинског одбора ЈС Жабаљ.

 

Након што је једногласно изабран за председника ОО ЈС у Тителу, Зденко Бабић се обратио присутнима и захвалио на указаном поверењу, а потом говорио о плановима овог одбора у тој општини.

На крају радног дела Изборне Скупштине присутнима су се обратили: Милан Радовановић, Славенко Унковић, Наташа Златковић који су говорили о досадашњим резултатима ПО ЈС  и Војислав Вујић о раду странке на свим нивоима.