27/09/2022

О нама

HomeО нама

Дана, 11. Новембра 2009. основан је Покрајински одбор Јединствене Србије за Војводину. Формирањем Покрајинског одбора Аутономне Покрајине Војводине странка Јединствена Србија није имала намеру да показује своју снагу и величину по бројности општинских и градских одбора у покрајини, него да прихвати Војводину са свим Уставним и Статутарним правима која им ова акта прописују.

Јединствена Србија Покрајински Одбор Нови Сад

Поштујемо и негујемо Војводину као аутономну област у саставу Републике Србије и својим политичким деловањем желимо да сва добра која су стварана и која ћемо стварати у Војводини буду у служби и на располагању свим грађанима Војводине. Залагање за наталитет, подстицај развоја пољопривреде и експлоатација свих привредних и туристичких капацитета приоритети су деловања Јединствене Србије у Аутономној Покрајини Војводини.

Тачке програма који се спроводе у свим општинама и градовима где Јединствена Србија има представнике у парламенту гаранција су нашег социјално одговорног приступа друштвеном раду, а тачка 24. програма наше странке која каже да су грађани корисници буџета нас обавезује да приоритет наше одговорности буду грађани који су нам дали поверење, а никако друштвене привилегије које кроз примања у општинским и градским буџетима уживају политичари.

Под слоганом „ЈАКИ НА ДЕЛУ“, ми, чланови Покрајинског одбора Јединствене Србије за Аутономну Покрајину Војводину желимо да јасно поручимо свим грађанима наше покрајине да ће дела говорити у наше име као што је то случај свугде где Јединствена Србија добије поверење грађана.