15/06/2021

Покрајински одбор

HomeПокрајински одбор
Јединстева Србија - Покрајински Одбор АП Војводина

 

 

 

Председник Покрајинског одбора Јединствене Србије АП Војводина

Раде Баста

Заменик председника Покрајинског одбора Јединствене Србије АП Војводина

Мирослав Бошковић

Потпредседник Покрајинског одбора Јединствене Србије АП Војводина

Наташа Златковић 

Председника ИО Покрајинског одбора Јединствене Србије АП Војводина

Милан Радовановић