ДЕЛЕГАЦИЈА КОЈУ ПРЕДВОДИ ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА ПРЕДСЕДНИК ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ОТПУТОВАЛА ЈЕ СИНОЋ ЗА ГРЧКУ

Стратегии В Реальном Времени Лучшие Rts-стратегии На Пк, Топ Игр В Жанре Real-time Strategy
7. април 2023.
седница изборне скупштине ГО Зрењанин
Одржана је седница изборне скупштине ГО Зрењанин
18. септембар 2023.

ДЕЛЕГАЦИЈА КОЈУ ПРЕДВОДИ ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА ПРЕДСЕДНИК ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ОТПУТОВАЛА ЈЕ СИНОЋ ЗА ГРЧКУ

ДЕЛЕГАЦИЈА КОЈУ ПРЕДВОДИ ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА ПРЕДСЕДНИК ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ, НАРОДНИ ПОСЛАНИК, ПРЕДСЕДНИК СГ ЈАГОДИНА И ПОЧАСАНИ КОНЗУЛ ГРЧКЕ У СРБИЈИ ОД 1.200 ЧЛАНОВА ОТПУТОВАЛА ЈЕ СИНОЋ ЗА ГРЧКУ И БОРАВИЋЕ 5 ДАНА У ГРЧКОМ ЛЕТОВАЛИШТУ ХАНИОТИ

Делегација од 1.200 чланова из 49 градова и општина Србије о трошку донатора и средстава Јединствене Србије, која ова странка добија на основу осам народних посланика у Парламенту Србије, отпутовала је у грчко летовалиште Ханиоти где ће боравити од 29. маја до 3. јуна. Делегацију ће чине привредници, пољопривредници, чланови градских и сеоских месних заједница, свештеници СПЦ у Јагодини, здравствени радници Опште болнице и Дома здравља у Јагодини, здравствени радници разних болница, клиника и института из Србије, чланови бројних удружења из Јагодине, Црвеног крста и новинари.

Ово је седамнаеста година да грађани целе Србије у организацији Скупштине града Јагодина одлазе у неку државу. До сада је бесплатно у неку од држава путовало око 53 хиљаде Јагодинаца.