НОВОМ ЕНЕРГИЈОМ, ДО ПОБЕДЕ!

ОДРЖАНА ТРИБИНА РЕАГУЈ! ЗАУСТАВИМО НАСИЉЕ НАД ЖЕНАМА
5. децембар 2013.
ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛА ПРЕДСЕДНИЦА ОО ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ ВРБАС БИЉАНА ПАИЋ
24. јануар 2014.

НОВОМ ЕНЕРГИЈОМ, ДО ПОБЕДЕ!

У Оџацима је 08. децембра 2013. одржана конвенција коалиције Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Партија уједињених пензионера Србије – Јединствена Србија – Словачка странка – Удружење Крајишника – Нова Србија.

konvencija-sps-31

У препуној хали Спортско-пословног центра у Оџацима, уз присуство чланова и симпатизера из оџачке општине, било је ту и доста симпатизери из Апатина, Куле, Врбаса и Бачке Паланке, који су својим доласком исказали партијску солидарност. Конвенцији су испред чланица коалиције присуствовали: председник Социјалистичке партије Србије, председник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, заменик председника Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић, председник Јединствене Србије, председник скупштине града Јагодине и Народни посланик Драган Марковић Палма, председник Словачке странке Јан Паул, председник Удружења Крајишника Србије Миле Боснић, председник ПО СПС у Војводини и шефа Изборног штаба Душан Бајатовић, потпредседник Јединствене Србије и председник ПО за Војводину Срђан Кружевић и потпредседник Партије уједињених пензионера Србије Мирослав Шпановић. Својим присуством су догађај увеличали и министри у Влади Републике Србије: министар просвете, науке и технолошког развоја Проф. др Томислав Јовановић и министар саобраћаја Александар Антић.

Srđan Kružević

 У свом обраћању присутнима, потпредседник Јединствене Србије и председник ПО за Војводину Срђан Кружевић, скренуо је пажњу на то да је потребно остати у Оџацима и после избора 15. децембра и показати се на делу. Он је још додао да је довољно отворити и 20 радних места, а не да грађани стално слушају само празна обећања.

На локалним изборима у Оџацима, 15. децембра, прави избор је број 8! НОВОМ ЕНЕРГИЈОМ, ДО ПОБЕДЕ!