ВЕЛИКИ УСПЕХ ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У БЕЛОЈ ЦРКВИ НА ИЗБОРИМА ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ЗА ПРЕВРЕМЕНЕ ПОКРАЈИНСКЕ ИЗБОРЕ
20. април 2013.
УБЕДЉИВА ПОБЕДА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ НА ИЗБОРИМА ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „КЛИСА“
13. мај 2013.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У БЕЛОЈ ЦРКВИ НА ИЗБОРИМА ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Протеклих дана у општини Бела Црква одржани су избори за чланове Савета Месних заједница. Месни одбори Јединствене Србије су у највећим насељеним местима остварили најбоље резултате. 

У насељеном месту Банатска Паланка – од потребних 7 чланова Савета МЗ, чланови Јединствене Србије су заузели свих 7 места, након чега су изабрали и председника. У насељеном месту Кусић – од потребних 9 чланова Савета МЗ, једно место припало је независном кандидату, а преосталих осам члановима Јединствене Србије, након чега је из редова наше странке изабран и председник Савета. У насељеном месту Јасеново, у коме је забележен излазак на биралишта највећи до сада (преко 60%) – од потребних 9 чланова Савета Месне заједнице, једно место припало је члану Демократске странке, а преосталих 8 члановима Јединствене Србије, након чега је изабран председник Савета, такође из ЈС. Одличан резултат остварен је и у насељеном месту Гребенац, у коме живе искључиво припадници румунске националне мањине – од потребних 9 чланова савета МЗ, свих 9 је припало члановима Јединствене Србије, након чега је изабран и председник Савета.

Одличан резултат није изненађење, него последица преданог рада чланова Општинског одбора Јединствене Србије Бела Црква. Поверење које су им грађани указали на изборима прошле године нису изневерили, него су испунили и више него што су обећали.