ЗАВРШНА КОНВЕЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ „ИВИЦА ДАЧИЋ-СПС-ЈС-СДПС“ У КОВИНУ

ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЗ ВЕТЕРНИК
27. март 2013.
ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ „ЛИМАН 3“
10. април 2013.

ЗАВРШНА КОНВЕЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ „ИВИЦА ДАЧИЋ-СПС-ЈС-СДПС“ У КОВИНУ

 

У Ковину  је 4. априла одржана завршна изборна конвенција коалиције „Ивица Дачић-СПС-ЈС-СДПС“, са чиме је спуштена завеса на предизборну кампању за изборе заказане за 7. април.

У препуној сали биоскопа Центра за културу у Ковину конвенцији су, међу бројним званицама, присуствовали и заменик председника СПС-а и министар просвете Жарко Обрадовић, председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма, председник СДПС-а и министар трговине Расим Љајић, председник Покрајинског одбора СПС-а Душан Бајатовић, председник Покрајинског одбора Јединствене Србије Срђан Кружевић и председник Покрајинског одбора СДПС-а Здравко Јелушић.

Завршна конвенција коалиције у Ковину

Међу говорницима велику пажњу привукао је Драган Марковић Палма који је говорио о привредним потенцијалима општине Ковин, а као једну од највећих шанси за опоравак општине види у 50 километара обале Дунава. Он је истакао да ће му бити задовољство да помогне да се преслика модел управљања из Јагодине и на тај начин побољша квалитет живота грађана ове општине.

Завршна конвенција коалиције у Ковину

Говорили су, такође, и кандидат ове каолиције за председника ковинске општине  Зоран Николић Зита из СПС-а, председник ОО СПС-а Миленко Грујичић и председник Покрајинског одбора Јединствене Србије Срђан Кружевић.

– Треба да се боримо да нам не оду деца, да нам не оде омладина. Морамо створити услове да живимо, радимо и оснивамо породице тамо где смо рођени, а предуслов за све то је да обезбедимо људима да раде и да могу сами себе да издржавају, истакао је том приликом председник Покрајинског одбора Јединствене Србије Срђан Кружевић.

Завршна конвенција коалиције у Ковину