КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ ИЗБОРА У ОПШТИНИ ВРБАС

ОДРЖАНА ПРВА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО ЈС БЕОЧИН
28. септембар 2013.
ЗАВРШНА КОНВЕНЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ СПС-ПУПС-ЈС-СВМ-УК У ВРБАСУ
8. октобар 2013.

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ ИЗБОРА У ОПШТИНИ ВРБАС

На данашњој конференцији за новинаре, која је одржана у канцеларији Општинског одбора СПС-а у Врбасу, присуствовали су представници свих чланица Коалиције: потпредседник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора- Срђан Кружевић, председник Покрајинске организације ПУПС-а- Мирослав Шпановић, кандидат за одборника из СВМ- Антон Гуљаш, председник Удружења Крајишника- Миле Боснић, и домаћин и прва на листи кандидата за одборнике Коалиције- Марјана Мараш.

Konferencija za novinare - izbori opstina Vrbas

Председник Изборног штаба Коалиције Ивица Дачић- СПС, ЈС, ПУПС, СВМ, Удружење Крајишника, Душан Бајатовић је говорио о намерама ове коалиције да врати достојанство Врбасу и да се позабави проблемима у овој општини, истичући да наша коалиција има људе, знање и снагу да обезбеди инвестиције, јер је посао најважнији сваком човеку.

Konferencija za novinare - izbori opstina Vrbas

Новинарима је данас најављена и централна изборна конвенција ове Коалиције која ће се одржати у суботу, 5. октобра у 14 сати у хали ЦФК, а пре тога ће бити марш младих, манифестациона шетња Врбасом са њиховим порукама. Централној конвенцији присуствоваће лидери свих партија чланица Коалиције Ивица Дачић, Јован Кркобабић, Драган Марковић Палма, Иштван Пастор и Миле Боснић, као и локални лидери и кандидати на изборима за одборнике у СО Врбас.