ЗАВРШНА КОНВЕНЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ СПС-ПУПС-ЈС-СВМ-УК У ВРБАСУ

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ ИЗБОРА У ОПШТИНИ ВРБАС
3. октобар 2013.
КОАЛИЦИЈА ОКО СПС-А ДРУГА ПО СНАЗИ У ВРБАСУ
14. октобар 2013.

ЗАВРШНА КОНВЕНЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ СПС-ПУПС-ЈС-СВМ-УК У ВРБАСУ

У суботу 05.10.2013. године у препуној сали Хале спортова у Врбасу, одржана је завршна конвенција коалиције СПС-ПУПС-ЈС-СВМ-УК под изборним слоганом „Јак тим за јак Врбас“. Присталицама су се обратили председник Јединствене Србије- Драган Марковић Палма, председник Социјалистичке партије Србије- Ивица Дачић, потпредседник Јединствене Србије и председник за АП Војводину ЈС- Срђан Кружевић, председник изборног штаба коалиције- Душан Бајатовић, заменик председника Партије уједињених пензионера Србије- Милан Кркобабић, представник ПУПС-а- Мирослав Шпановић, председник СВМ- Иштван Пастор и председник УК Србије- Миле Боснић.

KonvencijaVrbas4

Представљено је свих 36 кандидата за одборнике у Скупштини општине Врбас.

Присутнима обратио Драган Марковић представљен као најбољи домаћин у Србији, човек који је показао на примеру Јагодине, како се може унапредити квалитет живота грађана без велике помоћи државе.

KonvencijaVrbas3

–       Грађани Врбаса, као што сте видели на примеру Јагодине, то је програм који желимо спроведемо овде, код Вас. Где год смо у власти грађани су ти који располажу буџетом. Довешћемо инвеститоре, уредићемо Вашу општину. Победићемо зато што смо ми домаћини и водимо породичну политику.

KonvencijaVrbas6

Након тога, испред Јединствене Србије на говорницу је изашао Срђан Кружевић.

–       Не можемо више да живимо на најплоднијој земљи у Војводини а да имамо гладних. Сада када је Врбас најзадуженија општина у Србији, тражимо поверење да покажемо шта ми можемо. Маршом младих смо показали колико вреди ова коалиција, колико снаге, младости и каквог лидера имамо.- изјавио је Кружевић.

KonvencijaVrbas1

Пунолетни становници општине Врбас, којих према подацима из Завода за статистику има  37.176 поново ће 13. октобра имати прилику да бирају. Позивамо грађане и симпатизере, као и чланове странке да изађу у недељу на своја бирачка места и заокруже број 3, јер победом наше коалиције победиће Врбас.

KonvencijaVrbas2