КОВИН: ПРЕДАЈА ЛИСТЕ ЗА ИЗБОРЕ

СЕДНИЦА ГЛАВНОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ
19. март 2013.
ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЗ ВЕТЕРНИК
27. март 2013.

КОВИН: ПРЕДАЈА ЛИСТЕ ЗА ИЗБОРЕ

У згради Скупштине општине Ковин, у понедељак 18. марта, коалиција под називом Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија – Социјалдемократска партија Србије – Ивица Дачић, предала је Општинској изборној комисији листу за локалне изборе заказане за 7. април ове године. Коалиција има 45 кандидата, а носилац листе је Миленко Грујичић, председник Општинског одбора СПС-а.

Ковин

Поред великог броја чланова и симпатизера коалиционих партнера, предаји листе присуствовали су Радослав Стриковић, потпредседник Покрајинског одбора СПС-а, Срђан Кружевић, председник Покрајинског одбора Јединствене Србије и Милорад Мијатовић, шеф посланичке групе СДП-а у Народној Скупштини Србије.

Ковин

Срђан Кружевић, потпредседник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора за АПВ, рекао је да “сама чињеница да је коалиција остала у истом саставу, односно да је појачана са СДП-ом Расима Љајића, говори да ствари које ваљају не треба мењати”.

-Ниједна друга коалиција није изашла у истом саставу, што значи да нешто нису добро радили према грађанима, рекао је Кружевић.