СЕДНИЦА ГЛАВНОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

СУГРАЂАНКАМА ЗА 8. МАРТ- ЛИЦИДЕРСКА СРЦА
11. март 2013.
КОВИН: ПРЕДАЈА ЛИСТЕ ЗА ИЗБОРЕ
19. март 2013.

СЕДНИЦА ГЛАВНОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

У суботу 16.03.2013. године, у Сава Центру у Београду, уз присуство 480 делегата, одржана је седница Главног одбора Јединствене Србије. Присутнима се прво обратио председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма и поднео извештај о раду и актуелној политичкој ситуацији. Председник Марковић рекао је да је Јединствена Србија постала битна партија на политичкој сцени Србије, од које се доста очекује, која данас броји 77 000 чланова и има 7 народних посланика.

Седница Главног одбора

Присутнима се обратио и потпредседник Јединствене Србије и председник Покрајинског одбора за АПВ Срђан Кружевић. Он је истакао да смо, упркос покушајима многих да нам додатно отежају свакако тежак пут, успели да изградимо велику странку која, као и њени изабрани функционери, свуда постиже одличне резултате.

Седница Главног одбора

Испред Омладине ПО Јединствене Србије за АПВ, за реч се јавила Тања Жарковић, која је, из перспективе младих, говорила о одличним резултатима Јединствене Србије постигнутим на последњим изборима, који за резултат имају спровођење многих тачака нашег програма на територији АП Војводине.

Седница Главног одбора