Срђан Кружевић директор од 9. октобра

Саопштење за јавност коалиције СПС-ПУПС-ЈС-СДПС
31. март 2012.
Пријем нових чланова Месног одбора Једиствене Србије Каћ
24. октобар 2012.

Срђан Кружевић директор од 9. октобра

Нови директор „Електровојводина“ д.о.о Нови Сад од данас је Срђан Кружевић, дипломирани економиста.

Управни одбор Електропривреде Србије  је на својој седници која је одржана у понедељак, 8. октобра 2012. године именовао за в.д. директора Електровојводине Срђана Кружевића, дипломираног економисту.

Примопредаја дужности

Пријемом дужности директора Електровојводине преузео сам сложен високотехнолошки и високопрофесионалан систем, чија ће политика пословања бити усмерена и усклађена са интересима свих купаца. Електровојводина ће активно унапређивати електроенергетску инфраструктуру и стварати услове за даље подизање квалитета живота грађана и унапређење привреде на целокупном подручју које снабдева електричном енергијом.

Приоритети у раду и пословању биће побољшање нивоа односа према купцима електричне енергије и наплата, али у складу са могућностима купаца из категорије домаћинства. Истовремено, наставићемо и бескомпромисну борбу против крађе и неовлашћене потрошње електричне енергије, и радити на даљем подизању стандарда свих услуга које Електровојводина пружа својим купцима  – изјавио је в.д. директор Електровојводине Срђан Кружевић.

Нови директор Електровојводине Срђан Кружевић преузима дужност од досадашњег директора др Тихомира Симића.