ТРИБИНА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ – СРБОБРАН

ШИД: АКТИВНА БОРБА ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ
13. фебруар 2013.
ПЕЋИНЦИ: СПРОВЕДЕНЕ ТАЧКЕ ПРОГРАМА
18. фебруар 2013.

ТРИБИНА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ – СРБОБРАН

07.02.2012.

У препуној сали Културног центра у Србобрану, одржана је трибина Општинског одбора Јединствене Србије Србобран. Добродошлицу испред Јединствене Србије пожелела је Тања Жарковић и поздравила све присутне госте: потпредседника Јединствене Србије и председника ПО Срђана Кружевића и Генералног секретара ПО ЈС и посланика у скупштини АПВ Горана Гонђу. Трибини су присуствовали и председник општине Србобран  Зоран Младеновић, председник Скупштине општине Србобран Жељко Богојевић, извршни секретар СПС-а за Јужнобачки округ Драган Јокић, кандидат за посланика у Скупштини АПВ испред коалиције СПС-ПУПС-ЈС-СДПС др Миланка Караћ.

ОО Србобран

Милан Стијачић, председник ОО Јединствене Србије у Србобрану, том приликом је поздравио све присутне и изјавио да је конституисан нови Општински одбор, који ће се трудити да се програм Јединствене Србије у најскоријој будућности спроведе у дело и да ће у наредном периоду настојати да остваре добре резултате.

Након њега присутнима се обратила др Милка Караћ која је у кратким цртама, уз осврт на своју биографију, истакла да ће, уколико јој грађани укажу поверење и буде изабрана, заступати њихове интересе без обзира на партијску припадност.

Присутнима се обратио и Срђан Кружевић, председник Покрајинског одбора Јединствене Србије. Он је изразио несебичну подршку др Милки Караћ, заједничком кандидату коалиције СПС, ПУПС, ЈС и СДПС, на предстојећим изборима за посланика у Скупштини Војводине, али и нагласио да је она дужна да штити интересе свих нас и да сваку дату реч спроведе у дело. „Сигурно ће победити разум, јер ми имамо озбиљан социјални програм, отварамо нова радна места, радимо на проширењу породица. Програм Јединствене Србије се пише тек онда када се спроведе у дело“, истакао је Кружевић.