ПЕЋИНЦИ: СПРОВЕДЕНЕ ТАЧКЕ ПРОГРАМА

ТРИБИНА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ – СРБОБРАН
13. фебруар 2013.
У НОВОМ САДУ СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕНО СРЕТЕЊЕ ГОСПОДЊЕ
18. фебруар 2013.

ПЕЋИНЦИ: СПРОВЕДЕНЕ ТАЧКЕ ПРОГРАМА

Да обећања која Јединствена Србија даје не остају само обећања можемо видети и на примеру Општинског одбора Пећинци. У тој општини Јединствена Србија, захваљујући поверењу грађана, учествује у власти, и на тај начин од програма Јединствене Србије је остварено:

•     Бесплатно осемењивање крава;

•    Бесплатан превоз за пензионере преко 65 година, ученике основних школа и путни  трошкови студената. За ученике средњих школа у трошковима превоза локална власт учествује са 15 %;

•     Део програма се спроводи у виду помоћи и подршке породицама новорођенчади и то у износу од 20.000,00 динара једнократно.

ОО Пећинци

Поред наведеног, заступајући програм Јединствене Србије, ОО ЈС Пећинци залаже се за укидање функционерских додатака, као и сваке врсте надокнаде Управним одборима, комисијама и одборницима. “Део тих надокнада као сто су функционерски додаци су укинути, али ми се само делом нећемо задовољити. Наставићемо да се боримо, док не буду све надокнаде укинуте, а новац који на тај начин остаје у буџету преусмерен на помоћ младима, подршку спортистима и побољшање услова живота грађана. У плану за наредни период је и рад на оснивању земљорадничких задруга, као и развој квалитетније и боље сарадње са Удружењем пољопривредника”, изјавио је Живко Марјановић, председник Општинског одбора Јединствене Србије Пећинци.